Vælg en side

Hej. Mai-Britt Lange fra Håndsrækning her.

Jeg hjælper dig ikke bare, så du får mere tid til at fokusere på det der kan betyde hele forskellen for din business, mens jeg tager mig af nogle af dine mere rutineprægede opgaver. Jeg lover også aktivt at hjælpe dig med at nå de mål du har for din forretning.

Præcis som var det min egen. Det er vigtigt, det ved jeg.

Det ved jeg, fordi for os små selvstændige er tid, penge og arbejdskraft en knap ressource og derfor bliver fleksible samarbejdsformer endnu vigtigere.

Jeg arbejder som virtuel assistent og hjælper soloselvstændige og små firmaer, der ligesom dig

 • ønsker nemme løsninger til at få hjælp på timebasis med nogle af de mange arbejdsopgaver som hele tiden lander på skrivebordet, og som det er svært for dig selv at nå
 • oplever stor usikkerhed i forhold til alt det der sker i verden omkring os, holder igen med at ansætte den første medarbejder eller ønsker at gøre faste udgifter mere fleksible, så det er lettere at ændre kurs hurtigt
 • tilbringer meget tid alene men hvor det er rart med én du kan vende ideer og tanker med. Samtidig er vi flere som arbejder på at du når dine mål

Hvis du også kan mærke, det er svært for dig at omsætte dine mange ideer alene eller blot nå de daglige opgaver, og du gerne vil have hjælp til at skabe struktur og få mere fra hånden, så står jeg klar til at hjælpe dig.

Mai-Britt Lange, virtuel assistent

Tiden har det med at flyve afsted

Du er ikke alene, hvis du synes det er svært at holde fokus og nå det hele i en travl hverdag. Det er nemt at miste overblikket og føle sig konstant bagud. Som soloselvstændig varetager du rigtig mange forskelligartede opgaver, og du hopper garanteret fra opgave til opgave mange gange i løbet af dagen.

Det ene øjeblik sælger du, det næste afstemmer du banken og betaler en regning. Hjemmesiden skal lige opdateres med et nyt produkt. Og dit nyhedsbrev skal lige sættes op i dit mailsystem og udsendes til dine abonnenter. Der skal også lige sættes tid af til at besvare kundehenvendelser.

Og sådan kunne jeg blive ved. Men ved du hvad?

Det behøver ikke være sådan, medmindre du selvfølgelig gerne selv vil. Jeg er sikker på, at du sagtens kan udføre opgaverne, men spørgsmålet er om du opnår bedre resultater, hvis du prioriterede din tid anderledes?

Har du stillet dig selv disse to spørgsmål?

 1. Hvad vil det betyde for dig, hvis du kunne arbejde mere fokuseret, mens du fik hjælp på timebasis til de mere rutineprægede opgaver?
 2. Måske endda kunne undgå nogle af de opgaver som du altid udsætter til sidste øjeblik, eller dem du synes tager for meget tid, fordi du laver dem for sjældent?


Til dig, der ønsker at prioritere din tid anderledes og få hjælp fra en professionel sparringspartner, har jeg sammensat 3 timepakker på henholdsvis 10, 20 eller 30 timer månedligt. Du kan også få min hjælp færre timer.

Hvordan du vælger at bruge timerne, afhænger af hvilke opgaver du helst ser én anden lave for dig.

Find inspiration her.

 

Skal vi arbejde sammen?

Lad os tale sammen og finde ud af, om jeg kan hjælpe dig. Knappen til højre er en genvej til at sende mig en besked.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, på mail til hej@maibrittlange.dk eller på telefon 29925434.

Derfor vil jeg så gerne hjælpe dig

sten-i-balance-paa-strand
Som soloselvstændig kender jeg alt til nødvendigheden af at finde den rette balance mellem arbejds- og privatliv. Der er jo arbejdsopgaver nok at tage fat på, alle døgnets timer kan let gå med arbejde.

I en ganske kort periode kan man godt arbejde mange af døgnets timer og nedprioritere f.eks. søvn for også at få lidt fritid med familie og venner. Men som langtidsholdbar opskrift på en sund livsform kan det ikke anbefales.

Det ved jeg desværre, for jeg har været der selv og mærket, hvordan kroppen siger fra på et tidspunkt. Og det har jeg besluttet, at jeg aldrig nogensinde skal opleve igen.

Det ønsker jeg for alt i verden heller ikke at du skal opleve.

Det kan undgås, men det kræver nogle bevidste valg og prioritering, så du bruger din tid på det, som skaber værdi for dig – både privat og arbejdsmæssigt.

Derfor er en af løsningerne at købe hjælp på timebasis, så en anden kan udføre de opgaver som er nødvendige for din business, men som du har svært ved at nå selv eller som ligefrem dræner din energi.

Har du tænkt over om der er god balance i din hverdag eller om der er brug for ændringer?

Hør hvad den ene Majbritt siger om samarbejdet med den anden Mai-Britt

”Jeg var aldrig blevet færdig med Flagguiderne uden Mai-Britt.”

”Som eneste fastansatte i min virksomhed styres min arbejdsdag af drift. Det betyder, at mange af mine gode ideer ofte må ligge i skrivebordsskuffen i lang tid, inden de bliver ført ud i livet. Og nogle gange bliver de opgivet, eller, endnu værre, glemt, undervejs. Med Mai-Britts fokuserede og strukturerede tilgang til opgaven blev den styret godt og sikkert i mål. Mai-Britt er detaljeorienteret og sætter en høj standard, og det har været en fornøjelse trygt at kunne overlade ansvaret til en ”ekstra medarbejder”, der havde det fulde overblik.”   For at læse hele blogindlægget skal du blot klikke.

Sådan siger Majbritt Kildebæk Raun fra design flag ApS om vores samarbejde.

Derfor startede jeg Håndsrækning

I 2013, efter 23 år i 10 forskellige administrative og marketing relaterede jobs fornemmede jeg, at mine prioriterer omkring mit arbejdsliv havde ændret sig.

Jeg havde været lidt som et utrætteligt duracell batteri op igennem 00’erne, hvor jeg havde travlt med at koordinere marketing initiativer, afholde større og mindre arrangementer, lave nyhedsbreve eller hjælpe mine chefer med at være succesfulde i deres lederjob. Jeg havde en række internationale jobs ofte med lange arbejdsdage og skæve arbejdstider.  Det gik faktisk rigtig godt, jeg var god til at få tingene fra hånden og jonglerede rigtig mange opgaver samtidig. Ikke kun på jobbet men også derhjemme, hvor jeg på daværende tidspunkt var alene med min lille datter.

I 2010’erne var jeg ud over min travle karriere i fuld gang med at leve familielivet, 2 var blevet til 4 og som hos mange familier var vi hele tiden på vej videre. Så dengang i 2013 fik jeg ikke rigtig handlet på det der ulmede under overfladen.

Pludselig opstået sygdom i den tætte familie sendte mig tre år senere ud i en langvarig stress-sygemelding, og den periode blev vendepunktet. Jeg var ganske enkelt sendt til tælling, måtte have professionel hjælp og da stress-tågerne lettede efter 9 måneder var det meget tydeligt at jeg havde brug for at finde en ny og anderledes meningsfuld måde at være i verden på.

Det blev goddag til Mai-Britt 2.0 – til en hverdag med kortere arbejdstid og arbejde hjemmefra. Et liv med mere frihed og overskud til et nærværende familieliv.

Det var helt naturligt at jeg efter tæt på 20 års ansættelse valgte at sige mit gode velbetalte job op. Er du nu helt sikker, blev jeg spurgt?

Det var jeg, og jeg gjorde det. Det føltes helt rigtigt, også selvom jeg ikke lige havde en grydeklar plan i ærmet. For alternativet var mere skræmmende end at springe ud på dybt vand – selv for mig der ellers lider af vandskræk.

Det blev starten på mit nye eventyr – en tilværelse som selvstændig, hvor jeg gør det jeg er allerbedst til og som jeg brænder for, nemlig at støtte andre til at blive succesfulde og nå deres mål.

Modsat mange andre er jeg ret vild med administrative opgaver. Jeg er heller ikke bleg for at indrømme, at jeg er vild med orden og at der er helt styr på alle detaljer. Faktisk er det svært for mig ikke at tænke struktur ind mit arbejde.

 

Skal vi arbejde sammen?

Lad os tale sammen og finde ud af, om jeg kan hjælpe dig. Knappen til højre er en genvej til at sende mig en besked.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, på mail til hej@maibrittlange.dk eller på telefon 29925434.

Hvis du og jeg tilbragte noget tid sammen, så vil du måske finde ud af at…

 • jeg er et mad- og vinøre. Det er ikke kun vejen til en mands hjerte der går igennem maven. Jeg skriver gerne under på at det også gælder for kvinder
 • jeg udover at lide af vandskræk også er noget udfordret med højder. Det glemte jeg ganske kortvarigt da jeg engang i Slovenien valgte at tage med på en ballontur
 • jeg i foråret 2019 uddannede mig til kostvejleder. Og jeg kun giver gode råd, hvis du spørger direkte
 • jeg er rimelig åben om den periode jeg var sygemeldt. Selvom jeg vil ønske det aldrig var sket, så bruger jeg ikke tid på at fortryde det skete. Ser det som en mulighed for at sadle om og at jeg har fået en ny mulighed for at blive en endnu bedre udgave af mig selv
 • jeg tror der er mere mellem himmel og jord. Engang besøgte jeg en klog dame som spåede mig. Og det gjorde hun meget overbevisende, og det første tegn på en ny begyndelse kom 14 dage senere
 • jeg har udviklet en noget alternativ musefælde til at eskortere levende mus ud af huset efter vores hankat har inviteret dem ind for at lege

.

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med det.