Privatlivspolitik - Mai-Britt Lange
Vælg en side

Persondatapolitik og cookies

www.maibrittlange.dk er ejet af Mai-Britt Lange – CVR 39923203.

 

Personoplysningerne registreres hos Håndsrækning, som også er den dataansvarlige.

Virksomhedens adresse:
Håndsrækning
Viemosevej 24
3400 Hillerød
Telefon: 29925434
Mail: maibritt@haandsraekning.dk

 

 

Cookies
Når du besøger hjemmesiden, benyttes cookies til at indsamle anonym information om, hvilke sider der besøges og til at måle trafikken på siden. Oplysningerne bruges til at forbedre kundeoplevelsen på hjemmesiden.

Hvis du skriver en kommentar på hjemmesiden, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og hjemmeside i cookies. Det er ment som en hjælp til dig, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde et år.

Kommentarer
Når du skriver kommentarer på hjemmesiden, indsamler jeg de data, som vises i kommentarformularen, og også din IP-adresse og browserens user agent string for at hjælp med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Vil du læse Gravatar tjenestens privativspolitik, så finder du dem her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Behandling af dine personoplysninger
Hvis du har givet samtykke til, at jeg må kontakte dig på e-mail med nyhedsbreve og anden information, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dig, indtil det ikke længere er relevant, eller du ønsker at trække dit samtykke tilbage.

Det kan du gøre når som helst ved at skrive til mig på maibritt@haandsraekning.dk eller afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.

Jeg passer godt på dine oplysninger, og data bliver behandlet i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning.

Oplysning om dine data
Til enhver tid har du mulighed for at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg har registreret om dig, hvad jeg bruger dem til, og hvor de kommer fra. Du kan nemt kontakte mig på maibritt@haandsraekning.dk.

Jeg gemmer naturligvis kun oplysninger, så længe det er nødvendigt. Hvis oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet eller slettet. I visse tilfælde er det ikke muligt at slette al data, idet bogføringsloven kræver, at dokumentation for samarbejde gemmes i 5 år – kun derefter slettes oplysningerne.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at kontakte:
Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K

Mail: dt@datatilsynet.dk. Tlf.: 3319 3200.

Databehandleraftaler
Jeg samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Det drejer sig om min mailudbyder, mit nyhedsbrevssystem, brug af pop-ups på min hjemmeside, lagring af data og mit regnskabsprogram.

Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

 

 

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med det.