Vælg en side

God kundeservice går aldrig af mode, derfor valgte Majbritt Kildebæk Raun fra design flag ApS at lave en guide om God flagskik med Dannebrog. I en tid hvor information ligger spredt mange steder, giver det mening at samle den ét sted, så det er nemt og overskueligt for læseren at finde svar på sine spørgsmål. Selv for små virksomheder er det muligt at prioritere ekstra projekter – også uden de andre arbejdsopgaver går i stå…

Det behøver ikke tage mange måneder at føre en idé ud i livet! Majbritt Kildebæk Raun er en af de seje selvstændige jeg kender. Hun hjælper virksomheder med at være synlige med imageskabende flagløsninger. Det er hun rigtig god til og har derfor travlt i sit firma design flag ApS.

For mange soloselvstændige og ledere i mindre virksomheder er tiden en knap faktor. Det er bare svært at nå det hele i hverdagen. Det ene øjeblik er Majbritt sælger, det næste indkøber og så er der også brug for at markedsføre sig eller for den sags skyld udvide produktporteføljen – og sådan kunne jeg blive ved.

 

Jeg er sikker på, du forstår min pointe. Og måske kender du det endda fra din egen arbejdsdag – tiden slår bare sjældent til!

Nåh, tilbage til Majbritt – hun ville gerne gøre noget ekstra for sine kunder, så købsoplevelsen blev endnu bedre. Dog var det svært at afse tiden til at komme hurtigt i mål med projektet – uden det påvirkede den daglige drift for meget.

Ikke langt fra tanke til handling! Hun bad mig hjælpe hende med at udarbejde to guider om God flagskik med Dannebrog – den ene henvender sig mod privatpersoner og den anden mod statslige myndigheder. Guiderne giver læseren et hurtigt samlet overblik og hjælper til at flage korrekt, hvad enten det er med flag, vimpel eller stander.

Der kan være mange spørgsmål – f.eks.

Må du flage, selvom du ikke har en flagstang?

For Majbritt var det en hjælp at have en tovholder til at holde fokus på guide-projektet. En person der 

  • strukturerede og sammenskrev indholdet til guidernes 10 afsnit, så de præsenterede sig sproglig ens, dog med mindre forskelle i indholdet
  • havde kontakten til den grafiske designer, som udarbejdede layout og illustrationer ud fra et brief
  • læste korrektur og kvalitetssikrede de endelige udgaver af guiderne, så de fremstod ensartet i tekst og layout

Sådan fungerede det bedst for Majbritt!

  • Er det mon det samme for dig – eller noget helt andet du har brug for?
  • Har du overvejet om der er opgaver, som du hele tiden skubber til side – også selvom de faktisk har stor betydning for dig og din virksomhed?
  • Er der noget, der fraholder dig fra at kaste dig ud i det (for dig) vigtige projekt?

Sådan skriver Majbritt om vores samarbejde:

”Jeg var aldrig blevet færdig med Flagguiderne uden Mai-Britt”.

Hun uddyber det således:
”Som eneste fastansatte i min virksomhed styres min arbejdsdag af drift. Det betyder, at mange af mine gode ideer ofte må ligge i skrivebordsskuffen i lang tid, inden de bliver ført ud i livet. Og nogle gange bliver de opgivet, eller, endnu værre, glemt, undervejs.

Med Mai-Britts fokuserede og strukturerede tilgang til opgaven blev den styret godt og sikkert i mål. Mai-Britt er detaljeorienteret og sætter en høj standard, og det har været en fornøjelse trygt at kunne overlade ansvaret til en ”ekstra medarbejder”, der havde det fulde overblik.

Jeg var aldrig blevet færdig med Flagguiderne uden Mai-Britt. Resultatet har også vist sig at være en succes. Flere af vores kunder har allerede udtrykt stor begejstring for det gode værktøj, flagguiderne er blevet.

Jeg vil anbefale alle, der har alt for mange opgaver men alt for lidt tid, at samarbejde med Mai-Britt”.

Hvorfor fortæller jeg dette? Det gør jeg, dels fordi jeg er rigtig stolt over Majbritts tilbagemelding, men også fordi du sikkert ligesom Majbritt har gang i mange ting samtidig. Hvem ved, måske leder du efter en let, fleksibel og ikke mindst økonomisk måde at få realiseret et projekt du længe har tænkt på, men det er ikke rigtig blevet til noget.

Når du er færdig med dine overvejelser, har du måske brug for at vende en idé, der er poppet op. Jeg stiller gerne op til sådan en snak. Du kan fange mig på 2992 5434.

 

Tak fordi du læste med. Har du spørgsmål eller en kommentar? – Så skriv det nedenfor. Du skal selvfølgelig ikke snydes for svaret på spørgsmålet ’Må du flage, selvom du ikke har en flagstang?’

Svaret er: Du må faktisk gerne flage, selvom du ikke har en flagstang. Det kan du gøre ved at hænge flaget f.eks. fra en altan, hvor det kan hænge frit og ikke røre jorden. Flaget skal hænge med de ”kvadratiske” felter opad, og du skal fastgøre det, så det ikke blæser væk. Det skal se respektabelt ud.

Har du en flagstang, overvejer du at købe en eller vil du bare gerne blive klogere på God flagskik med Dannebrog, så skriv til Majbritt på mkr@designflag.dk, og hun sender guiden til dig.

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med det.